SEJEM ZAMENJAM IGRAČO   OKTOBER 2014

 

V mesecu oktobru, natančneje  Tednu otroka, je OŠ Dr. Janeza Mencingerja organizirala  sejem »Zamenjam igračo« s predstavitvijo športnih, kulturnih in ostalih društev, klubov Občine Bohinj.
Prireditev je bila zelo dobro obiskana. Otroci so se kar težko odločili, katero igračo bodo zamenjali za kupon, ki so ga prejeli, če so oddali eno od svojih igrač. 
Sejemsko dogajanje je popestrila zanimiva predstavitev dvajsetih klubov in društev, ki otrokom ponujajo raznolike prostočasne dejavnosti. Shotokan karate klub Bohinj se je na šolski prireditvi,  »Zamenjam igračo« predstavil z najmlajšimi člani kluba. Predstavili so igre, vadbo, opremo in  delo Shotokan karate kluba Bohinj s trenerjem Jožem Staretom. Predstavitve, tako individualne, kot skupinske, so požele veliko zanimanja in povpraševanja po vadbi karateja. Mojster in trener Joža in mojstrica Maja sta imela veliko dela z odgovori na zastavljena vprašanja otrok in staršev. Maja je najmlajšim interesentom pokazala tiste najbolj privlačne pripomočke in zaščitno opremo za vadbo in trening karateja.