24.05.2009

 11. POKAL BOHINJA

BOHINJSKA BISTRICA   

 

       

  V nedeljo 24.05 2009 je Karate klub Bohinj v dvorani Danica v Bohinjski Bistrici organiziral  11. pokal Bohinja v karateju.  Tekmovanja se je udeležilo 308 tekmovalcev iz 32 slovenskih karate klubov. Bohinjski karateisti so se odlično odrezali, saj so v različnih starostnih kategorijah osvojili 13 medalj in to 6 zlatih, 5 srebrnih in 2 bronasti.

STARE MAJA je osvojila 1. mesto v kategoriji borbe in 2. mesto v katah, SODJA NINA 1. mesto v katah, TALER MAJA 2. mesto v borbah, TALER TINA 2. mesto v katah,  MEDJA MIKELJ TJAŠA 3. mesto v katah, TALER JAKA  1. mesto v kategoriji kate in 1. mesto v kategoriji borbe,  TALER JERNEJ  2. mesto v katah. V kategoriji KATE TEAM so TJAŠA MIKELJ MEDJA, TINA TALER in NINA SODJA osvojile 1. mesto, JAKA TALER, SIMON KLEMENČIČ in ALJAŽ ISKRA LAPORNIK  1. mesto,  JAN ŠUBELJ, LENART MEDJA, MATIC LIČER 2.  mesto in MINA ROZMAN HADŽIČ, MAJA STARE, MAJA TALER 3. mesto.

 

Za pomoč pri izvedbi 11. Pokala Bohinja se zahvaljujemo  Don Andru  Prohotel d.o.o., Anici Klemenčič s.p., Občini Bohinj,  Bohinjski Sirarni,  PGD Savica Polje, PP Bled in Pizzeriji Ema. 
  FOTOGALERIJA            REZULTATI