13.10.2012

     2. POKALNA TEKMA KZS

MURSKA SOBOTA  

 

 

 

 

V soboto 13.10.2012 je organizirala Karate zveza Slovenije, v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Karate klubom murska Sobota, v športni dvorani Osnovne šole Murska Sobota, 2. pokalno tekmo za POKAL SLOVENIJE 2012 v karate športnih borbah, katah in ekipnih katah za starostne kategorije do 18 let.

Na tekmovanju je sodelovalo 355 tekmovalcev iz 40 klubov v 55 kategorijah.

Karate klub Bohinj je zastopalo 7 tekmovalcev: Jan Šubelj, Maja Stare, Maja Taler, Jaka Taler, Simon Klemenčič, Aljaž L. Iskra in Jernej Taler, kateri so dosegli:

 

V kategoriji KATE je med starejšimi deklicami Maja Stare dosegla 4. mesto, med starejšimi dečki  Jaka Taler 1. mesto, med kadeti 14-15 let  Aljaž L. Iskra  6. mesto, med kadetinjami Maja Taler 4. mesto in med mladinci Jernej Taler 6. mesto.

 

V kategoriji ŠPORTNE BORBE je med starejšimi deklicami +50 kg Maja Stare osvojila 2. mesto in med kadeti -63 kg je Aljaž L. Iskra dosegel 3. mesto.

 

V kategoriji KATA TEAM – ekipni nastop so med kadeti 14 let-15 let (Simon Klemenčič, Aljaž L. Iskra in Jaka Taler) osvojili 1. mesto.

 

Karate klub Bohinj je zastopal  tudi najmlajši član Jan Šubelj  za katerega sta bila nastopa v katah in športnih borbah prva na tekmovanju državnega ranga. Nastopa je opravil z veliko samozavesti in borbenosti.

 

Novih 29 osvojenih točk je lepa pridobitev v razvrstitvi klubov v skupnem seštevku za POKAL SLOVENIJE 2012.

V mesecu novembru tekmovalce čaka še zadnja III. tekma za POKAL SLOVENIJE 2012.

 

Vse te odlične rezultate in dosežke tekmovalci dosegajo s pomočjo sponzorjev Občine Bohinj, Penziona ROŽIČ, OUTDOOR Slovenija, Hotela TRIPIČ, Pizzerije Ema in DON ANDRA.