6.04.2013

    1. POKALNA TEKMA KZS 

LUCIJA  

 

 

      

 
 
V organizaciji karate zveze Slovenije bodo v letu 2013 izvedena tri tekmovanja za POKAL SLOVENIJE 2013. Udeležba in rezultati na tekmah za POKAL SLOVENIJE bodo pogoj za udeležbo na Državnem prvenstvu 2013 v mesecu decembru.

Prva tekma za ...POKAL SLOVENIJE 2013 je potekala v organizaciji karate kluba Piran in Karate zveze Slovenije, v športni dvorani v Luciji, 6.4. 2013.

Tekmovanja se je udeležilo 46 klubov, s 378 tekmovalci, od tega osem tekmovalcev Shotokan karte kluba Bohinj, ki so ponovno dosegli lepe rezultate glede na maloštevilno ekipo.

Taj Klemenčič je osvojil odlično 1. mesto med malčki, Žiga in Benjamin pa sta v zelo močni konkurenci mlajših dečkov izpadla.

Odličen ekipni nastop je  opravila ekipa mladincev (Jernej Taler, Aljaž L. Iskra in Simon Klemenčič) in osvojila drugo mesto.

V posameznih nastopih, v kategorije kate, je Aljaž L. Iskra osvojil odlično 3. mesto med mladinci, Maja Stare in Jaka Taler pa 5. mesto med kadeti. V kategoriji športne borbe je Jaka Taler osvojil odlično 2. mesto, Maja Stare pa 3. mesto med kadeti.

Za POKAL SLOVENIJE so skupno osvojili 21 točk, štiri medalje in dve uvrstitvi do 6. mesta.
Prikaži več