14.12.2013

     41. MEDNARODNI KARATE TURNIR

TRBOVLJE  

 

 

      

 
 

  V soboto, 14.12.2013, je v športni dvorani Polaj v Trbovljah potekalo mednarodno karate tekmovanje. Na tekmovanju je sodelovalo 571 tekmovalcev iz 71 klubov  15 držav. Barve  Shotokan karate kluba Bohinj je  uspešno zastopalo devet  tekmovalcev.

Taj Klemenčič,  je v katah med najmlajšimi dosegel  2. mesto,  David Arh Rotar, Benjamin Gašperin, Žiga Leban in Jan Štros   niso stopili na oder za zmagovalce, vendar so z nastopom v močni mednarodni konkurenci pokazali veliko znanja in poguma.
Maja Stare je v športnih borbah med kadetinjami v finalni borbi klonila proti srbski reprezentantki Marini Radičević in osvojila  2. mesto.
Tudi Jaka Taler je v katah med kadeti osvojil  2. mesto, v finalu je bil od njega močnejši samo  Aleš Pokrivač iz Karate kluba Ljutomer.

Simon Klemenčič je v boju za 3. mesto  v športnih borbah   klonil prosti Sebastjanu Osrečkem in tako   med kadeti osvojil 5. mesto.
Aljaž L. Iskra je v športnih borbah med mladinci osvojil 5. mesto, saj ga je  v boju za bron  premagal Teo Otrin iz Nove Gorice.